• Megemlékeztünk március 15-ről

          • A megszokottól eltérően, szigorú szabályok betartása mellett, vendégek nélkül emlékeztünk meg március 15-ről, nemzeti ünnepünkről. A rövid megemlékezést követően a 2. osztályosok műsora következett, majd az ünnepséget koszorúzással zártuk.

          • Nemzetközi verseny

          • Nagyon büszkék vagyunk a diákjainkra!!!!!

            Kuchta Dóra, Kurucz V. Kiara, Kaszanyócki Dominik 6. osztályos tanulók, az osztályfőnök – Gelle Kitti tanító néni vezetésével az idei iskolaévben bekapcsolódtak a „Magyargyerek.com” nemzetközi versenybe, melynek célja ápolni gyökereiket és elmélyíteni Magyarországgal kapcsolatos tudásukat.

            Nekem áldott az a bölcső,

            Mely magyarrá ringatott

            A 2012 novemberében induló nemzetközi versenyhez folyamatosan új országok csatlakoznak. Idén Szlovákián kívül Olaszország, Németország, Románia, Anglia, Szerbia, Ukrajna, Litvánia, Norvégia, Málta és az USA számos pontjából is érkeztek nevezések (San Diego, Oregon, Seattle... ).

            A verseny 4 fordulóból áll.

            Most már a 2. fordulón is a diákok sikeresen továbbjutottak, sőt, maximális pontszámmal értékelték őket, aminek mindnyájan nagyon örültünk. Versenyzőink nagy lelkesedéssel készülnek a további 2 fordulóra, mi erősen drukkolunk nekik!

          • Tisztelt Szülők, kedves diákok!

          •  

            A minisztériumi javaslat alapján jövő hét hétfőtől (november 16-tól) lehetőség nyílik a felső tagozatos diákok számára is az iskolában való oktatásra.

            Azokra a diákokra gondolunk, akik problémába ütköztek az online oktatás során.

            Igaz, szigorú szabályok betartásával, és nagyon sok többletmunkával tudjuk ezt megoldani, de mi élünk ezzel a lehetőséggel, mivel nekünk diákjaink a legfontosabbak.

            Ez azt jelenti, hogy hétfő délután felkerül iskolánk Facebook oldalára az "új órarend". A tanítás pedig szerdán reggel megkezdődik. Természetesen az épületbe lépéskor mindenkinek az egészségi állapotáról szóló becsületbeli nyilatkozattal kell érkeznie, amit az ügyeletes tanárnak lead. Megkérünk minden kedves diákot, figyeljék az osztálycsoportokat, hogy az osztályfőnököktől minden fontos részletet megtudjanak!

            Köszönjük!

          • COVID -19 értesítés

          • Tisztelt szülők, Gyermekeik és Önök védelme érdekében kérjük, a "becsületbeli nyilatkozatot" valamint "Vyhláška-t" legyenek szívesek elolvasni és kitölteni, mielőtt az alsó tagozatos diákok kedden az iskolába lépnének. Felső tagozaton folytatódik az online tanítás! Megértésüket köszönjük!